У США спалахнули масові протести проти Трампа: з'явилися фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У США спалахнули масові протести проти Трампа: з'явилися фото і відео

У США спалахнули масові протести проти Трампа: з'явилися фото і відео
Джерело:  online.ua

У США 14 січня кілька тисяч людей вийшли на вулиці Вашингтона в знак протесту втілення в життя політики обраного президента США Дональда Трампа.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.


Таким чином активісти дали старт тижня протестів перед інавгурацією Трампа, яка має відбутися 20 січня.


Протестуючі в кількості кілька тисяч чоловік на чолі з активістом і проповідником Альфредом Шарптоном пройшли маршем по Національній алеї у Вашингтоні від сходів Капітолію в сторону меморіалу Мартіна Лютера Кінга.


Читайте також:  Угоди Путіна з Трампом не буде: названа головна причина


Активісти вимагають не допустити того, щоб Трамп відмовився від реформ в галузі виборчого права, охорони здоров'я та кримінального права.


Також учасники протесту виступають проти посилення заходів щодо іммігрантського співтовариства.


"Ми йдемо під проливним дощем, тому що хочемо, щоб нація усвідомила, за що ми боролися і чого домоглися, що потрібно набагато більше, ніж одні вибори, щоб повернути це назад", - сказав Шарптон.


"Ми стоїмо разом не як нація ненависті, а як нація надії. Ми вважаємо, що цей марш є першим з багатьох", - додав проповідник.


За даними агентства, проти Дональда Трампа виступають близько 30 громадських груп. Мітинги проходять з дозволу влади США.



Як повідомляв ONLINE.UA,  чутки про бажання обраного президента США Дональда Трампа скоріше зустрітися з президентом Росії Володимиром Путіним не відповідають дійсності, заявили в команді Трампа.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?