У США спалахнув гучний скандал на тлі невідомого коронавірусу
Категорія
Світ
Дата публікації

У США спалахнув гучний скандал на тлі невідомого коронавірусу

У США спалахнув гучний скандал на тлі невідомого коронавірусу
Джерело:  online.ua

В одній з середніх шкіл американської Північної Вірджинії скасували прибуття групи китайських учнів на тлі розповсюдження нового коронавірусу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Washington Post.

За журналістськими відомостями, заклад відмовився від візиту, коли школярі вже прибули у країну. заходи планувалися протягом семи днів. Гостей приймали місцеві діти у своїх домівках.

Рішення про скасування програми схвалено у дирекції школи.

"Здоров'я й безпека наших учнів і персоналу залишаються першочерговим завданням для нас. Хоча чиновники з управління охорони здоров’я вважають, що ризик передачі захворювання новим коронавірусом від китайських учнів надзвичайно низький, ми вважаємо за потрібне змінити плани", - цитує видання директора.

Напередодні місцеві батьки зустрілися зі шкільною адміністрацією для обговорення проблеми.

Відомо, що китайських школярів розмістять у готелі. Усі контакти з місцевими дітьми відбуватимуться віртуально за допомогою адміністрації.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Всесвітній організації охорони здоров'я виступили з важливим попередженням щодо китайського коронавірусу. Фахівці вважають, що інфекція може потрапити у будь-яку країну, тож необхідно дотримуватися усіх правил безпеки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?