У США вигадали, як побороти РФ у майбутньому
Категорія
Політика
Дата публікації

У США вигадали, як побороти РФ у майбутньому

У США вигадали, як побороти РФ у майбутньому

Влада Сполучених Штатів розробляє стратегію ведення інформаційної війни, яку буде використано у разі втручання РФ у вибори президента-2020. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Європейську правду".

За даними джерел серед американських посадовців, удар спрямують проти топ-чиновників та олігархів з Росії. Зокрема, розглядається можливість розкриття їхніх особистих даних.

Цікаво, що президент Володимир Путін ймовірніше не стане жертвою цієї війни. Такий крок вважається занадто провокативним.

Іншою стратегією може стати дезінформація задля посилення суперництва між російськими елітами. Схожі плани розробляли в американській адміністрації ще за часів президентства Барака Обами, але тоді їх не оцінили на належному рівні.

Згідно з задумом, стратегію розглянуть представники ЦРУ, Державного департаменту, Пентагону. Особливим буде схвалення міністра оборони.

Також у стратегії згадуються кібероперації. Перевагу віддають тим ударам, які викривають злий умисел опонентів.

Як повідомляв ONLINE.UA, Сполучені Штати планують набути більшого значення на паливному ринку середземноморських країн. Зокрема, планується послабити російські та турецькі позиції у регіоні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?