У США встановили новий світовий рекорд з поїдання хот-догів
Категорія
Світ
Дата публікації

У США встановили новий світовий рекорд з поїдання хот-догів

У США встановили новий світовий рекорд з поїдання хот-догів
Джерело:  online.ua

У США в День Незалежності був встановлений новий світовий рекорд з поїдання хот-догів. Рекордсменом став Джоуї Честнат, якому вдалося з'їсти 76 хот-догів за 10 хвилин.

Джерело: DraftKings

Честнат, відомий на прізвисько "Челюсть", вже 14 років бере участь в змаганнях Nathan's Hot Dog Eating Contest в 2021 році. Він був рекордсменом і в минулому році - тоді за 10 хвилин йому вдалося з'їсти 75 хот-догів.

Головними суперниками Честната на конкурсі в цьому році були Джеффрі Еспер і Нік Уири, але їм вдалося зайняти лише друге і третє місця - вони з'їли за 10 хвилин 51 і 43 хот-дога відповідно.

До речі, Джої Чеснат є беззмінним переможцем конкурсу з поїдання хот-догів з 2007 року і кожного разу тільки покращує свій результат. До речі, конкурс з поїдання хот-догів на швидкість, що влаштовується в день Незалежності США, проводиться вже майже пів століття - з 1972 року. При цьому вперше конкурс з поїдання хот-догів на швидкість пройшов в 1916 році - тоді ірландець Джим Маллен з'їв 13 булок з сосисками за 12 хвилин на спір.

У конкурсі з поїдання хот-догів беруть участь і жінки. У 2021 року переможницею серед жінок стала Мішель Леско - вона з'їла майже 31 хот-дог за 10 хвилин, але не змогла побити результат чинної чемпіонки і рекордсменки Мікі Судо, яка в 2020 році з'їла 48,5 хот-догів.

Переможниця конкурсу з поїдання хот-догів Мішель Леско (фото - twitter.com/NathansFranks)

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?