У США загинув боксер, який розігрівав бій Усик - Візерспун
Категорія
Спорт
Дата публікації

У США загинув боксер, який розігрівав бій Усик - Візерспун

У США загинув боксер, який розігрівав бій Усик - Візерспун
Джерело:  online.ua

Представник американського боксу у середній вазі Патрік Дей помер у віці 27 років після андеркарту бою Олександр Усик - Чазз Візерспун. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNN.

Спортсмен опинився у лікарні через отриманий під час двобою нокаут. Він провів 4 дні у госпіталізації, але медики не змогли врятувати чоловіка. В нього діагностували черепно-мозкову травму.

Патрік Дей зустрівся на рингу з Чарлзом Конвеллом у ніч на неділю, 13 жовтня. Бій був розрахований на 12 раундів та закінчився достроково. Конвелл відправив суперника у "відключку" під час 10-го раунду.

Боксера на носіях винесли з зали. Рефері одразу ж покликав медиків, які госпіталізували спортсмена, що так і не прийшов до тями у той час.

Відомо, що Дей переніс операцію на мозку. Він не мав змоги дихати самостійно, тож його приєднали до апарату штучного дихання.

Як повідомляв ONLINE.UA, Олександр Усик зумів побороти Чазза Візерспуна у суперважкій категорії. Бій завершився на 7-му раунді, коли американський боксер відмовився вести його далі. Візерспун отримав технічний нокаут, втративши контроль над захистом у 6-му раунді.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?