У Техасі чоловік влаштував стрілянину. Відомо про 5 вбитих
Категорія
Світ
Дата публікації

У Техасі чоловік влаштував стрілянину. Відомо про 5 вбитих

У Техасі чоловік влаштував стрілянину. Відомо про 5 вбитих
Джерело:  online.ua

У США чоловік застрелив п'ятьох сусідів, зокрема дитину. Перед цим він стріляв у себе у дворі з напівавтоматичної гвинтівки заважаючи жителям вулиці спати. Трагічна подія сталася ввечері 28 квітня. Сусіди попросили чоловіка не стріляти з гвинтівки, тому що це заважає спати дитині. Тоді підозрюваний відкрив вогонь по сусідах.

Джерело: Reuters

У Техасі чоловік влаштував стрілянину

Все почалося з того, що підозрюваний вийшов зі свого будинку 28 квітня ввечері та почав стріляти у своєму дворі. Спершу сусіди кілька разів викликали поліцію зі скаргою на шум, проте марно.

Тоді вони підійшли до паркану і сказали: "Гей, не могли б ви не стріляти у дворі. У нас є маленька дитина, яка намагається заснути, – цитують правоохоронців журналісти. Тоді підозрюваний, який був напідпитку, відповів: "Я буду робити, що хочу, у своєму дворі".

Згодом камера дверного дзвінка в будинку, де сталася стрілянина, зафіксувала, як чоловік наближався зі своєю гвинтівкою.

Правоохоронці отримали дзвінок про переслідування близько 23:31. Коли вони прибули на місце події, то виявили 5 жертв, серед яких 8-річний хлопчик. Злочинець стріляв їм у голову.

За інформацією правоохоронців, дві жінки, які загинули внаслідок нападу в спальні, закрили своїми тілами двох маленьких дітей, завдяки чому ті вижили. Загалом під час нападу в будинку було 10 людей – вони не були членами однієї родини.

Поліція повідомила, що всі загиблі були з Гондурасу.

Міністр закордонних справ Гондурасу Енріке Рейна заявив, що консульство його країни підтримує контакти з владою Техасу.

Ми вимагаємо застосувати всю суворість закону проти особи, відповідальної за цей злочин, – написав він у твітері.

Злочинця розшукує поліція

У злочині підозрюють 38-річного Франсіска Оропезу. Його розшукують поліція та ФБР.

Ми шукаємо за допомогою собак і людей на конях, а також безпілотників у повітрі, – повідомили правоохоронці.

Наразі вони знайшли лиш викинутий мобільний телефон та одяг у зоні пошуку.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?