У Telegram ввели функцію "необмежених" голосових чатів
Категорія
Технології
Дата публікації

У Telegram ввели функцію "необмежених" голосових чатів

У Telegram ввели функцію "необмежених" голосових чатів
Джерело:  online.ua

Адміністрація Telegram підтвердила введення оновленої функції голосових чатів, яку імплементували у грудні торік. Сьогоденна версія 2.0 дозволяє створювати такі чати у каналах за необмеженою кількістю слухачів. Відповідні записи зберігатимуться як подкасти, а список учасників доповнюється їхньою біографією. Участь слухачів представлена функцією “підняття руки”, що надасть можливість долучитися до обговорення. Спікери можуть наразі брати слово, представляючи свій канал. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний блок компанії.

“Голосові чати в каналах і публічних групах не мають обмеження на кількість учасників. Бесіди в прямому ефірі можуть одночасно слухати мільйони людей — завдяки цьому кожен канал Telegram тепер може стати повноцінною радіостанцією”, - наголосили розробники.

Для створення голосового чату необхідно перейти до профілю каналу чи групи, де користувач має статус адміністратора, та клікнути на позначку з трьох точок і обрати пункт “почати голосовий чат”.

У разі запису, який можуть увімкнути адміністратори, в чаті буде горіти традиційна червона кнопка. Запис буде доступний у чаті “Обране”.

“Якщо слухачеві заборонено брати участь в обговоренні у статусі спікера, він може підняти руку, щоб попросити адміністраторів чату дати йому слово. Щоб адміністраторам чату було простіше вирішити, кому надати слово, в списку учасників показується інформація з графи Про себе. Там можна вказати свої професійні навички, інтереси або навіть частина питання до спікерів”, - пояснили в Telegram.

Публічні особи можуть скористатися виступом від імені каналу, щоб не розкривати свій приватний акаунт.
Також адміністрація месенджеру оголосила про можливість програвання довготривалих голосових повідомлень з того місця, де користувач зупинився раніше.

Як повідомляв ONLINE.UA, всесвітньо відома компанія Facebook регулярно оновлює правила функціонування популярної соціальної мережі Instagram. Так нещодавно офіційно стало відомо, що в соцмережі заборонить дорослим користувачам писати незнайомим підліткам в особисті повідомлення. Про це йдеться в блозі компанії. Згідно з останніми даними, це нововведення буде використовуватися в рамках нової політики безпеки сервісу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?