У Трампа дали пояснення різкій критиці Росії: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Трампа дали пояснення різкій критиці Росії: з'явилося відео

У Трампа дали пояснення різкій критиці Росії: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Постійний представник США в ООН Ніккі Хейлі повідомила, що президент Дональд Трамп ніколи не забороняв їй "нападати на Росію".


Про це вона розповіла в інтерв'ю ABC.


"Президент жодного разу не дзвонив мені і не говорив: "Не нападай на Росію", він жодного разу не дзвонив мені і не говорив, що мені слід говорити" - сказала Хейлі.

Читайте також: Зв'язок екс-радника Трампа з Росією: з'явилися нові скандальні дані 

"Він (президент Дональд Трамп) робить багато речей, але він ніколи не зупиняв мене від нападок на Росію", - додала постпред.


Раніше повідомлялося, що постійний представник США в Раді безпеки ООН Ніккі Хейлі відзначилася жорсткою заявою щодо Росії. Політик сказала, що не варто довіряти Росії через кілька годин після того, як стало відомо, що в міністерстві юстиції США визнали російські спецслужби причетними до злому понад 500 мільйонів екаунтів на інтернет-порталі Yahoo.




Як повідомляв ONLINE.UA,  президент США Дональд Трамп підтримав рішення свого екс-радника з національної безпеки Майкла Флінна, який попросив імунітет від судового переслідування за покази про вплив РФ на вибори в США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?