У Трампа не стали добирати слів і розкритикували ЗМІ через компромат
Категорія
Світ
Дата публікації

У Трампа не стали добирати слів і розкритикували ЗМІ через компромат

У Трампа не стали добирати слів і розкритикували ЗМІ через компромат
Джерело:  online.ua

Прес-секретар президента США Шон Спайсер розкритикував американський телеканал CNN за поширення інформації про нібито компромат на Дональда Трампа.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNN.
"Нам як і раніше огидна ситуація з поширенням каналом CNN брехливих новин", - відреагував Спайсер.
Читайте також: Росія готує шикарний подарунок для Трампа: ЗМІ дізналися деталі

Нагадаємо, телеканал, посилаючись на власні джерела, повідомив, що спецслужби підтвердили деякі дані з 35-сторінкового компромату, зібраного британськими розвідниками на президента США Дональда Трампа.
При цьому мова йде не про непристойних даних з досьє, а щодо правдивості повідомлень про розмови "між посадовими особами в Росії та іншими громадянами Російської Федерації". 25 січня стало відомо, що джерелом доповіді про нібито наявність у РФ компромату на президента США Дональда Трампа є 38-річний громадянин США Сергій Мілліан.
Як повідомляв ONLINE.UA раніше  в американській розвідці підтвердили низку фактів, котрі містилися у компроматі на президента США Дональда Трампа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?