У Трампа зважилися на жорсткі заходи проти "соратника" Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

У Трампа зважилися на жорсткі заходи проти "соратника" Путіна

У Трампа зважилися на жорсткі заходи проти "соратника" Путіна
Джерело:  Reuters

Збройні сили США почали розміщення протиракетної системи в Південній Кореї у відповідь на випробування Північною Кореєю балістичних ракет.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.
Повідомляється, що розгортання протиракетної системи THAAD може посилити конфлікт між Південною Кореєю і Китаєм, який вважає це порушенням балансу безпеки в регіоні.
"Тривалі провокаційні дії Північної Кореї, включаючи вчорашній запуск декількох ракет, тільки підтверджують розсудливість нашого рішення розгорнути THAAD в Південній Кореї", - уточнив адмірал Гаррі Харріс.
Читайте також: З'явилося порівняння сил США і путінської Росії на випадок ядерної війни
Раніше повідомлялося, що КНДР здійснила запуск чотирьох балістичних ракет в напрямку Японії.
Відзначимо, що Росія, і за часів СРСР, і за президентства Володимира Путіна, на міжнародній арені виступає проти жорстких заходів щодо КНДР.
Як повідомляв ONLINE.UA, кандидат на посаду директора Національної розвідки США Деніел Коутс заявив, що Росія, Китай і Північна Корея є головними загрозами для США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?