У це неможливо повірити - зірки "Чорної пантери" відреагували на смерть Чедвіка Боузмана
Категорія
Культура
Дата публікації

У це неможливо повірити - зірки "Чорної пантери" відреагували на смерть Чедвіка Боузмана

У це неможливо повірити - зірки "Чорної пантери" відреагували на смерть Чедвіка Боузмана
Джерело:  online.ua

Напередодні стало відомо про смерть одного з головних супергероїв кінематографічного всесвіту Marvel - помер актор Чедвік Боузман, який зіграв головну роль у фільмі Чорна пантера. Боузман помер у віці 43 років у Лос-Анджелесі після тривалої хвороби. Як відомо, у актора був рак товстої кишки, з яким він боровся з 2016 року. Новина про смерть Чедвіка Боузман приголомшила весь світ. Його колеги по "Чорній  пантері" не можуть повірити в те, що супергероя більше немає в живих, а шанувальники Боузмана масово сумують в мережі - це підтверджує той факт, що 30 серпня пост про смерть Чедвіка Боузмана став найпопулярнішим твітів в історії Twitter, передає ONLINE.UA.

"Самовідданість ціього молодого чоловіка вселяла благоговіння, його усмішка заразлива, а його талант нереальний. Так що я віддаю данину прекрасного духу, неперевершеному художнику, задушевному братові ... Ти не помер, а полетів у далечінь ... Все, чим ти володів, Чедвік , ти щедро віддав. А тепер відпочивай, милий принц ", - відреагувала на смерть Боузман актриса Анджела Бассетт, яка зіграла роль Рамонди - матері короля Чорної Пантери.

"У мене немає слів. Спочивай з миром, брат. Спасибі за все, що ти зробив, поки був тут. Дякую за те, що був другом. Тебе люблять. По тобі будуть сумувати; Неможливо повірити в те, що тебе більше немає з нами, Чед. Цей світ потребує тебе, можливо, більше, ніж будь-коли, Твоє світло осяяло наші дні. Це буде і далі радувати наші серця і уми. Нехай же небеса будуть благословенні, коли ти висвітлюєш небо. Посилаю свою любов і молитви сім'ї ", - присвятили теплі слова Чедвіку Стерлінг Браун, який виконав у Чорній пантеру роль Н'Джобу, британський актор і кінорежисер Енді Серкіс, що з'явився у фільмі в ролі Улісса Кло, і Форест Уїтакер, який виконав роль Зурі.

Вранці 30 серпня в офіційному акаунті соціальної мережі Twitter повідомили, що пост про смерть Чедвіка Боузмана став найпопулярнішим в історії соцмережі. На момент публікації матеріалу його лайкнули 6,7 млн користувачів. Попередній рекорд за кількістю лайків належить посту колишнього президента США Барака Обами, який у 2017 році процитував Нельсона Манделу і написав: "Ніхто не народжується з ненавистю до іншої людини через колір шкіри, походження або релігії". Тоді цей твіт зібрав 4,3 мільйона лайків.

Нагадаємо, Чедвік Боузман, який помер 28 серпня, найбільш відомий за роллю Чорної пантери в фільмах Marvel. Він зіграв персонажа на ім'я Т'Чалла - правителя вигаданої африканської країни Ваканди. У цій ролі актор з'явився ще в кількох фільмах кіновсесвіту, включаючи саму касову картину в історії кіно - "Месники: Фінал".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у Франції помер відомий актор Макс фон Сюдов, відомий за роллю триокого ворона в популярному серіалі "Гра престолів". Він пішов з життя у віці 90 років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?