У центрі Бахмута тривають важкі бої — Прикордонна служба
Категорія
Україна
Дата публікації

У центрі Бахмута тривають важкі бої — Прикордонна служба

У центрі Бахмута тривають важкі бої — Прикордонна служба
Джерело:  online.ua

За інформацією Держприкордонслужби, підрозділи прикордонників у Бахмуті на Донеччині продовжують відбивати атаки злочинної армії РФ в центрі міста. Водночас росіяни стали використовувати більшу кількість професійних військових замість ув'язнених ПВК "Вагнера".

Джерело: сайт Держприкордонслужби

Що зараз відбувається в Бахмуті 

Битва за Бахмут триває вже майже десять місяців. Попри значні втрати, російські сили продовжують штурмувати населений пункт, повільно просуваючись вперед. Протистояння перемістилось в центральну частину міста. Бої в щільній міській забудові точаться на мінімальних дистанціях. Подекуди окупантів та українських військових розділяють лічені метри, що вкрай ускладнює оборону, - йдеться у повідомленні представників ДПСУ.

Що відомо про нову тактику окупантів у Бахмуті 

За словами військових прикордонних підрозділів, наразі окупанти використовують у Бахмуті невеликі групи людей, від 5 до 10 осіб, які проводять розвідку і провокують українських військових на відкриття вогню з метою вирахувати позиції ЗСУ.

Росіяни використувують багато дронів для аеророзвідки. Ворог може три дні підкрадатися, вести хаотичний вогонь, провокувати, коли виявляють вогневу точку, штурмова група намагається взяти позицію Сил оборони в оточнення.

Бійці прикордонних підрозділів зазначають, що наразі не спостерігають жодних ознак дефіциту снарядів в злочинної армії РФ, на що раніше скаржились найманці терористичної ПВК "Вагнера".

Натомість відзначають зміни серед особового складу ворога (професійні військові, а не "зеки").

В сюжеті, оприлюдненому нині, зафіксовано, як військовослужбовці ДПСУ ведуть вуличні бої, полюють за ворожою авіацією, "вітають" російських військових з останнім снігом та рятують побратимів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?