У центрі Києва відкрили стрілянину, поранено іноземця
Категорія
Події
Дата публікації

У центрі Києва відкрили стрілянину, поранено іноземця

Національна поліція України
У центрі Києва відкрили стрілянину, поранено іноземця

У середу пізно ввечері, 4 січня, в центрі Києва невідомий чоловік влаштував стрілянину, в результаті якої був поранений іноземець.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції України.
Повідомляється, що 4 січня о 22:44 до чергової частини столичної поліції надійшло повідомлення про те, що на бульварі Лесі Українки лежить поранений хлопець. Місцевий житель, який став випадковим свідком події, розповів правоохоронцям, які прибули на місце, що бачив, як біля під'їзду будинку розмовляли двоє людей. Несподівано один з них зробив три постріли в свого співрозмовника.
Читайте також: В Одесі в кафе відкрили стрілянину: з'явилися фото і подробиці
"Слідчо-оперативна група оглянула місце події і навколишню територію, вилучила три стріляні гільзи, які направила на експертне дослідження, опитала можливих свідків і очевидців. Постраждалого - 25-річного іноземця, з вогнепальним пораненням обох ніг госпіталізували. Правоохоронці зможуть опитати чоловіка, тільки коли отримають дозвіл від лікарів", - йдеться в повідомленні.
Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 121 (Умисне завдання тяжких тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України. Правоохоронці розшукують того, хто стріляв, встановлюють його особу, а також всі обставини і причини зазначеного правопорушення.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Запоріжжі неодноразово судимий за скоєння особливо тяжких злочинів чоловік відкрив стрілянину по поліцейських.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?