У центрі Києва відкриють капсульний готель
Категорія
Економіка
Дата публікації

У центрі Києва відкриють капсульний готель

У центрі Києва відкриють капсульний готель
Джерело:  ain.ua

У центрі столиці відкриють кілька капсульних готелів, де замість кімнат постояльцям запропонують переночувати у модульному приміщенні, більшу частину якого займає ліжко. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на AIN.

За словами засновниці першого такого готелю, який вже у серпні буде відкрито в районі Бессарабської площі, вартість ночівлі в одномісному номері складатиме 950 гривень. Ніч у парній капсулі обійдеться у 1500 грн, що не так вже й дешево, враховуючи тарифи в інших бюджетних готелях столиці. Розрахуватися можна буде не тільки банківськими картами та готівкою, але й також криптовалютою.

Одномісна капсула розрахована на вагу до 200 кілограмів. Її довжина 220 см, ширина 150 см. Капсули розташовані одна над одною. Щоб дістатися на «другий поверх», є спеціальні сходи.

Всередині, крім ліжка, кожна капсула має розетку з USB-портом, дзеркало та світильник. Для клієнтів є безкоштовний Wi-Fi.

Душові і туалети в готелі спільні, але відокремлені для чоловіків і жінок. Для особистих речей передбачені шафки.

Після відкриття першого готелю, який розраховано лише на 28 чоловік, два наступні об’єкти подібного формату запустять біля «Золотих воріт» і поруч з київським велотреком на вулиці Богдана Хмельницького – також в цьому році.

Нагадаємо, що власник чеського готелю, який відмовився селити громадян РФ, отримує погрози з Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?