У центрі Києва знову протестують: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

У центрі Києва знову протестують: опубліковані фото

У центрі Києва знову протестують: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

У понеділок, 21 листопада, в центрі Києва біля будівлі Національного банку України знову збираються люди на акцію протесту.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter журналіста Романа Кравця.
"Хрещатик повністю перекритий для транспорту, в проходах перевіряють сумки. Тим часом "мітинг" під НБУ ніхто не скасовував", - написав він.
Крім того, повідомляється, що при вході на Хрещатик з боку станції метро Театральна на тротуарах встановлені металошукачі. Входи до бічних вулиць Хрещатика охороняють нацгвардійці.
"Сьогодні вхід на Хрещатик через металошукачі", - написав у Twitter журналіст Сергій Андрушко.
Нагадаємо, 21 листопада Національна поліція обмежила рух автотранспорту по деяких центральних вулицях Києва в зв'язку з проведенням масових акцій, присвячених Дню гідності і свободи.
Як повідомляє Українська правда, на Майдані Незалежності знову групують колони великої кількості людей переважно похилого віку та студентів. Колони знаходяться біля Головпоштамту, станції метро Хрещатик з боку Інститутської. Їх приблизно кілька тисяч, що вдвічі більше, ніж минулого тижня.
За словами людей з колон, вони прямують до будівлі Нацбанку. На питання, проти чого вони протестують, одна з жінок сказала: "Проти грипу". Станом на 10:15 люди зібралися під Нацбанком з прапорами «За життя». Інших прапорів поки немає.
Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі з'явилися нові фото з так званих "акцій протесту", які вже кілька днів проходять біля будівлі Національного банку України в Києві.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?