У центрі Стамбула прогримів вибух — є загиблі та постраждалі
Категорія
Події
Дата публікації

У центрі Стамбула прогримів вибух — є загиблі та постраждалі

У центрі Стамбула прогримів вибух — є загиблі та постраждалі
Джерело:  online.ua

У центрі Стамбула на вулиці Істікляль, яка є однією із найпопулярніших туристичних вулиць міста, 13 листопада прогримів потужний вибух - за попередніми даними, є загиблі та багато постраждалих.

Джерело:  Sabah

Щонайменше 11 людей постраждали в результаті вибуху у Стамбулі

Наразі немає жодної офіційної інформації про причини вибуху та про те, чи може це бути терористичною атакою. Медіа публікують фото з місця події, - йдеться в повідомленні.

Фото — sabah.com.tr

Окрім того, наголошується, що на місце вибуху направили велику кількість бригад медиків та поліції. Повідомляється про кількох травмованих. За попередніми даними, постраждали 11 осіб.

Місцева влада закликала цивільне населення залишити район вибуху.

Оновлено о 16:55

Як стверджує губернатор Стамбулу Алі Єрлікай, внаслідок вибуху загинули 6 людей та 53 постраждали.

Сьогодні, близько 16.20, на вулиці Істікляль у нашому районі Бейоглу стався вибух. На місце події були направлені наші бригади поліції, охорони здоров’я і пожежники. Є загиблі та постраждалі. Про розвиток подій буде повідомлено громадськості, – розповів чиновник.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?