У вас країна руйнується! Відомий журналіст яскраво приклав Росію
Категорія
Світ
Дата публікації

У вас країна руйнується! Відомий журналіст яскраво приклав Росію

У вас країна руйнується! Відомий журналіст яскраво приклав Росію

Відомий російський журналіст Аркадій Бабченко, який виїхав до Праги

, розкритикував події, які зараз відбуваються в Росії.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста.


"Взагалі, звичайно, велике бачиться на відстані. Великий пи*дець - теж. Живучи в ньому, око замилюється. А от варто відійти подалі... Обшук у літературного критика, обшук в музеї Реріха, Дадіна знову затримали, Чудновець піддали незаконному позбавленню волі редактори першого каналу (бл*ть, що у вас там взагалі відбувається?), психічно нездорова дівчина мироточить в нижній палаті Парламенту, щось знову гробанулось в Сирії, комусь знову відірвало ноги в Пальмірі, ну і так, по дріб'язку - окупація Донбасу, репресії в анексованому Криму, вбивства, війна, сталінські терміни, сповзання в середньовіччя", - написав він.


Читайте також: Навіщо повертатися? Покинувший Росію журналіст яскраво порівняв закордон і Москву


За його словами, в той час, коли Росія руйнується, увагу росіян привертає

акція феміністок у Москві

.


"Феміністки банер на башті Кремля прифотошопили! І понеслася. Фотошоп! Як можна! Неприпустимо! Виходять цілі розслідування. Вирують цілі водоспади. Руйнуються світи. На акції! У Кремлі! Феміністки! ФОТОШОП!!! Блін, що, серйозно? Друзі мої. У вас країна до х*рам летить. Який до біса фотошоп?", - зазначив Бабченко.


В мережі прокоментували слова журналіста.





Як повідомляв ONLINE.UA,  після краху військового Ту-154 в Чорному морі Аркадій Бабченко критично висловився про загиблих в авіакатастрофі, через що став об'єктом бурхливих обговорень і переслідування в Росії. Так, росіяни навіть розробили  відеогру, в якій бажаючі можуть віртуально побити журналіста.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?