У Верховній Раді розкрили масштаб спалаху коронавіруса серед нардепів
Категорія
Україна
Дата публікації

У Верховній Раді розкрили масштаб спалаху коронавіруса серед нардепів

У Верховній Раді розкрили масштаб спалаху коронавіруса серед нардепів
Джерело:  Укрінформ

Верховній Раді в жовтні прийшлося різко змінити плани і скасувати кілька засідань в зв'язку зі спалахом коронавіруса серед нардепів. 5 жовтня в апараті ВРУ підтвердили, що в попередньому місяці COVID-19 захворіли 27 депутатів. Всього з початку пандемії 63 народних обранців перехворіли на коронавірус. Як відомо, зараз в лікарні з двобічною пневмонією, викликаною COVID-19, проходить лікування лідер фракції "Європейська солідарність" і колишній президент України Петро Порошенко. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

"За інформацією, наявною в Апараті Верховної Ради України, коронавірусна хвороба (COVID-19) за останній час підтверджена у 46 народних депутатів України, в тому числі 20 з них захворіли в вересні, та у 17 працівників Апарату Верховної Ради України, з них в 7 - у вересні ", - повідомили в парламенті.

Як відомо, за останні дні кілька народних депутатів заразилися коронавірусом. Зокрема, COVID-19 підтвердили у глави партії "Слуга народу" Олександра Корнієнка, голови партії "Голос" Кіри Рудик і нардепа "Слуги народу" Жана Беленюк. Через спалах захворювання серед нардепів Верховна Рада вирішила піти на карантин. У жовтні парламентарії зустрінуться лише один раз. Засідання заплановано на 20 жовтня.

Нагадаємо, кількість хворих на коронавірус в Україні безперервно росте щодня - в понеділок, 5 жовтня в країні зафіксували 3774 нових випадків зараження. Загальна кількість хворих COVID-19 налічує вже 230 236 осіб, з них 4430 пацієнтів померли через ускладнення, спровокованих коронавірусною хворобою. Вже 101252 українців змогли перемогти коронавірус, 124554 людей продовжують хворіти.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що американський глава Дональд Трамп потрапив до лікарні, де проходить лікування від коронавіруса. Президент США зізнався, що коли потрапив в клініку, то відчував себе не дуже добре, але запевнив, що зараз йде на поправку. При цьому в Білому домі відзначили, що спочатку стан здоров'я Трампа викликав побоювання, але після прийому терапії ситуація стабілізувалася.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?