У Януковича можуть забрати кошти і без спеціального закону
Категорія
Політика
Дата публікації

У Януковича можуть забрати кошти і без спеціального закону

У Януковича можуть забрати кошти і без спеціального закону
Джерело:  interfax.com.ua

Міністр юстиції Павло Петренко заявив, що кошти, викрадені екс-президентом втікачем Віктором Януковичем та іншими представниками колишньої влади, можуть бути вилучені до прийняття Верховною Радою  закону про спецконфіскацію.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Інтерфакс-Україна.
"Я переконаний, що поки Рада зволікає з цим питанням, наші правоохоронні органи в рамках завершених кримінальних справ почнуть фактично піднімати перед судами питання про класичну конфіскацію", - сказав глава Мін'юсту.
Петренко зазначив, що як і раніше виступає за прийняття закону про спецконфіскацію.
"Момент істини настане: або через громадянську спецконфіскацію ці гроші ми повернемо до бюджету, або через класичну конфіскацію. Це питання часу", - додав міністр.
Нагадаємо, раніше Петренко заявив, що в разі, якщо Янукович відмовиться від допиту по скайпу, почнеться заочний суд над ним.
Як повідомляв ONLINE.UA,  Святошинський районний суд Києва ухвалив провести 25 листопада о 13:00 допит екс-президента Віктора Януковича і колишнього командувача Внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ Станіслава Шуляка з допомогою відеоконференцзв'язку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?