У Яроша прокоментували його скандальні слова про Стрєлкова
Категорія
Політика
Дата публікації

У Яроша прокоментували його скандальні слова про Стрєлкова

У Яроша прокоментували його скандальні слова про Стрєлкова

Представник народного депутата Дмитра Яроша, боєць Української добровольчої армії (УДА) Олена Білозерська прокоментувала слова колишнього лідера "Правого сектора" про те, що він вважає російського диверсанта, екс-ватажка бойовиків ДНР Ігоря Стрєлкова-Гіркіна гідним ворогом.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Обозреватель.
Нагадаємо, Гіркін заявив, що поважає Дмитра Яроша, на що лідер українських націоналістів відповів йому взаємністю.
"Я, до речі, теж поважаю Гіркіна. Тому що він один з небагатьох наших ворогів, який б'ється не за особисту владу або заради збагачення. Гіркін це ідейна людина, патріот Росії, а точніше Російської імперії. А вона не може існувати, якщо не поглине Україну. Тобто у нас з ними протилежні інтереси. Їх виживання - це наше знищення. Тому ми з ними воюємо. Тобто це гідний ворог, про якого можна мріяти: хороший боєць, воював, відмінно знає історію", - сказала Білозерська.
За її словами, коли російський диверсант ще воював на Донбасі, Ярош мріяв взяти його в полон, щоб зіграти з ним в преферанс.
Як повідомляв ONLINE.UA, президент Петро Порошенко нагородив депутата Верховної Ради, екс-лідера "Правого сектора" Дмитра Яроша орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?