У Яроша запропонували бойовикам на Донбасі два способи здатися і спокутувати свою провину
Категорія
Події
Дата публікації

У Яроша запропонували бойовикам на Донбасі два способи здатися і спокутувати свою провину

У Яроша запропонували бойовикам на Донбасі два способи здатися і спокутувати свою провину
Джерело:  online.ua

Бойовики так званих ДНР і ЛНР можуть врятувати свої життя, здавшись українським воїнам і привівши полонених росіян, або допомагаючи своїми діями українському підпіллю на окупованих територіях.
Про це в інтерв'ю ONLINE.UA заявив командир батальйону "Аратта" Української добровольчої армії Андрій Гергерт (Червень).
"Хочу їм сказати: всіх їх чекає загибель на українській землі. Ті, хто не хоче такого кінця, можуть здатися вже сьогодні. Я їм пропоную, щоб вони об'єднувалися в невеликі групи по 5-7 чоловік, і кожна така група щоб викрала по одному росіянину-офіцеру, які там є, або російського інструктора - і це буде їх вхідним квитком на мирну українську землю. Нехай притягнуть мені того росіянина сюди", - запевнив він.
Також комбат додав, що гарантує тим, хто здасться, "повну амністію і повну безпеку".

Читайте також: В мережі з'явилося приголомшливе відео про українських військових
"Інший варіант - вони можуть кров'ю спокутувати свою провину перед українським народом, долучившись до українського підпілля в Донецьку і Луганську, продовжуючи підривати всю ту нечисть, яка там є", - додав Гергерт.
Він запевнив, що "всі помиляються, а людей треба прощати, вони і так і так загинуть".
"Якщо вони не загинуть сьогодні - ну, добре, точно загинуть завтра. А так будуть мати шанс, по-перше, побудувати те, про що вони там мріяли - тільки вже в реальній країні, з нашими кордонами. Коли знову Донецьк і Луганськ будуть нашими, українськими - треба ж буде з тими людьми щось робити? Ось вони і повинні наблизити цей час", - розповів Червень.
За його словами, бойовики, які здадуться, "відпрацюють, відвоюють, спокутують гріх, який мають, ту помилку, яку зробили".
Читайте також: Бо ї під Маріуполем: з'явилося драматичне відео з передової АТО
"Тому сміливо можете давати мій контакт, контактний номер мого батальйону. +38 063 99 13 662 - це дійсний номер, не фейковий. Нехай дзвонять до мене і кажуть: ми хочемо здатися. Ми маємо, наприклад, росіянина - не знаємо, що з ним робити. Спіймали його, коли в барі сидів. Або інструктором був нашим. Я їм все розповім докладно, як це робити. Покроково. Клянуся! Я правду кажу!" - додав він.
Тим часом у своєму Facebook Андрій Гергерт додатково прокоментував свої слова в інтерв'ю і запевнив, що "на передовій роботи купа, вистачить усім".



Більше читайте на ONLINE.UA Ми даємо бойовикам на Донбасі шанс спокутувати провину, нехай приводять полонених росіян - соратник Яроша.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?