У Яценюка хочуть садити за наклеп - нардеп
Категорія
Україна
Дата публікації

У Яценюка хочуть садити за наклеп - нардеп

У Яценюка хочуть садити за наклеп - нардеп
Джерело:  online.ua

Депутат від партії Народний фронт, глава якої екс-прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк, Сергій Пашинський хоче ввести кримінальну відповідальність за наклеп.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку народного депутата Сергія Лещенка.


"Викликайте санітарів! Я правильно зрозумів - щойно Пашинський на погоджувальній раді ініціював введення кримінальної відповідальності за наклеп?" - написав він.


"Він довго обурювався, а потім видав наступне: "Я буду ініціювати введення відповідальності за брехню, як було раніше. Ми цю норму зняли, тому що боялися диктатури, і зараз розкрили шлюзи. І шлюзи не води, а не хочу говорити нічого. І ці шлюзи треба закрити. Інакше ми країну втратимо!"", - пише Лещенко.


"Хочу нагадати, що в останній раз кримінальну відповідальність за наклеп вводив Янукович. Було це в 2012 році, що вилилося в різко негативну реакцію Ради Європи, ОБСЄ та уряду США, під парламентом і по всій країні пройшли журналістські протести, а газети вийшли з білими першими смугами", - додав він.


"Тому я в захваті від ініціативи Пашинського! Нарешті він показав справжнє обличчя. З нетерпінням чекаю його законопроект - починається сезон гарної погоди, а ми давно не протестували пліч-о-пліч з журналістами під Радою, - висловився нардеп.


Нагадаємо,  в Росії зібралися садити за образу президента РФ Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?