У Запоріжжі зросла кількість жертв удару РФ по багатоповерхівці
Категорія
Україна
Дата публікації

У Запоріжжі зросла кількість жертв удару РФ по багатоповерхівці

У Запоріжжі зросла кількість жертв удару РФ по багатоповерхівці
Джерело:  online.ua

Станом на ранок 4 березня у Запоріжжі триває розбір завалів після повітряної атаки росіян, яка сталася 2 березня. Рятувальникам вдалося витягнути з-під завалів житлового будинку ще трьох загиблих мешканців, кількість жертв зросла до 10.

Джерело:  ГУ ДСНС  у Запорізькій області

У Запоріжжі внаслідок атаки РФ загинули уже 10 людей

Станом на 07:00 4 березня рятувальники деблокували тіла ще трьох загиблих мешканців будинку. Загалом з-під завалів будинку рятувальники деблокували 10 загиблих, з яких одна дитина, - повідомляють представники ДСНС.

За словами рятувальників, комунальні служби вивезли понад 333 тонни будівельних уламків.

Окрім того, наголошується, що працівникам ДСНС вдалося врятувати уже 11 осіб. Також під час розбору завалів врятували двох котів та собаку.

Станом на 07:00 4 березня ліквідація наслідків триває, – зазначають рятувальники.

Варто також зазначити, що до ліквідації наслідків російської атаки залучені рятувальники Мобільно-рятувального центру м. Київ, підрозділи ДСНС Запорізької області, співробітники Національної поліції, комунальні служби, медики та волонтери.

Що відомо про удар Росії по Запоріжжю 2 березня

Вночі 2 березня російські загарбники завдали ракетного удару по житловому будинку міста Запоріжжя.

У Запорізькій ОВА повідомили, що внаслідок ракетного удару зруйновано три поверхи житлового будинку.

З метою покращення видимості під час проведення аварійно-рятувальних робіт вночі рятувальники додатково встановлювали освітлювальні вежі.

Станом на 07:00 4 березня ліквідація наслідків триває.

Окрім того, наголошується, що загалом до робіт залучено 109 співробітників різних служб та 21 одиниця техніки, з них від ДСНС – 74 рятувальники та 13 одиниць.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?