У Запорізькій області росіяни вкрали 2 тисячі тонн зерна
Категорія
Україна
Дата публікації

У Запорізькій області росіяни вкрали 2 тисячі тонн зерна

У Запорізькій області росіяни вкрали 2 тисячі тонн зерна
Джерело:  online.ua

За словами українських прокурорів, солдати РФ вкрали майже 2 тисячі тонн зернових з підприємств у Запорізькій області - Офіс генерального прокурора уже відкрив два кримінальних провадження.

Джерело: Телеграм-канал ОГП

Окупанти вкрали 2 тисячі тонн зерна у Запорізькій області

Досудове розслідування у двох кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни здійснюють слідчі Управління СБУ в Запорізькій області за процесуального керівництва Запорізької обласної прокуратури. За даними слідства, упродовж травня-червня російські військові, погрожуючи зброєю та застосуванням фізичного насильства, примушували працівників філії одного з товариств на території окупованого Василівського району, вантажити пшеницю на транспортні засоби без номерних знаків з позначками "Z", - йдеться в повідомленні.

Як стверджують українські прокурори, викрадені у підприємства понад 1,2 тис тонн зерна російські солдати вивезли у невідомому напрямку.

Фото - скриншот

Окрім того, наголошується, що 8-9 червня озброєні автоматичною зброєю російські військові викрали зі складських приміщень сільгосппідприємства у с. Нестерянці Пологівського району майже 500 тонн насіння соняшника.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?