У Зеленського готують "подарунок" журналістам з нагоди 100 днів президентства
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського готують "подарунок" журналістам з нагоди 100 днів президентства

У Зеленського готують "подарунок" журналістам з нагоди 100 днів президентства
Джерело:  ЛІГА.net

Глава України Володимир Зеленський планує виступити з прес-конференцією із заявою про перші 100 днів свого президентства. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Liga.net.

За словами заступника керівника Офісу президента Кирила Тимошенка, питання про остаточний варіант заходу ще не вирішено.

"Інше питання – у якому форматі це буде. У будь-якому випадку там будуть журналісти", - пояснив чиновник.

Слід нагадати, що інавгурацію Зеленського провели 20 травня 2019 року, тож 100 днів президентства завершуються 28 серпня. Посаду він здобув за результатами другого туру виборів, отримавши підтримку біль ніж 70% виборців.

Як повідомило ONLINE.UA, президент України анонсував серйозні зміни у державі, що розпочнуться безпосередньо за участю його команди. Зокрема, вище керівництво країни планує втілити у життя ініціативи, які призведуть до економічного зростання у 5-7% ВВП щорічно.

Зеленський підкреслив, що реформи стартують після офіційного формування більшості у парламенті, нового уряду та призначення генпрокурора.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?