Все кардинально зміниться: Зеленський звернувся до українців
Категорія
Політика
Дата публікації

Все кардинально зміниться: Зеленський звернувся до українців

Все кардинально зміниться: Зеленський звернувся до українців
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський заявляє про амбітні плани своєї команди й обіцяє, що за 5 років Україна кардинально зміниться, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ОПУ.

"Зараз у мене і моєї команди є повний мандат на зміни. Ми уже маємо більшість у парламенті, скоро сформуємо професійний уряд та оберемо порядного генерального прокурора. Своїм шансом змінити країну ми обов’язково скористаємося. За найближчі 5 років Україна зміниться кардинально.Наша економіка зростатиме по 5-7% (ВВП) на рік. І я запрошую турецький бізнес зростати разом", - сказав він.

Окрім того, глава держави назвав конкретні плани, які буде намагатися реалізувати його команда.

"За цей час ми проінвестуємо в нашу інфраструктуру щонайменше 20 мільярдів доларів. Щоб: привести в порядок 24 тисячі кілометрів наших доріг; збільшити кількість реально працюючих аеропортів до 15; забезпечити розвиток 5 морських портів, щоб і істотно збільшити їхню потужність; потроїти потужність нашого військово-промислового комплексу", - додав президент.

Як повідомляє ONLINE.UA, раніше  Володимир Зеленський запросив президента Туреччини  Реджепа Таїпа Ердогана відновлювати інфраструктуру на Сході України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?