У Зеленського хочуть спростити звільнення державних службовців: подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

У Зеленського хочуть спростити звільнення державних службовців: подробиці

У Зеленського хочуть спростити звільнення державних службовців: подробиці
Джерело:  online.ua

Нещодавно призначений глава Державної митної служби Максим Нефьодов повідомив, що Офіс президента розробляє законопроект про спрощення процедури працевлаштування та звільнення державних службовців.

Про це Нефьодов заявив, відповідаючи на запитання журналістів щодо можливого звільнення голів кількох митниць, інформує ONLINE.UA з посиланням на « Інтерфакс-Україна ».

Головний митник України наголосив, що зміни до закону про державну службу необхідні для оновлення реформованої ДМС, адже зараз цей закон не дозволяє легко брати на роботу і звільняти співробітників. Через це при великому бажання чиновник може у будь-який момент «піти на лікарняний і де-факто перебувати там вічно».

«Зараз ми напрацювали спільно з Офісом президента законопроект (я сподіваюся, що його буде внесено як першочерговий) щодо того, щоб спростити питання звільнення та найму на держслужбу», – заявив Нефьодов.

Глава ДМС уточнив, що до останнього часу своєї посади позбувся лише один із керівників митниць, звільнення яких вимагав президент Володимир Зеленський. Це голова Львівської регіональної митниці.

Нагадаємо, що на початку минулого місяця Максим Нефьодов розповів про кричущі факти зловживань на одній з митниць Закарпаття.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?