Новий глава митної служби розповів про кричущі факти зловживань
Категорія
Україна
Дата публікації

Новий глава митної служби розповів про кричущі факти зловживань

Новий глава митної служби розповів про кричущі факти зловживань
Джерело:  online.ua

Новий керівник Державної митної служби Максим Нефьодов розповів про факти зловживань на одній з митниць на західному кордоні – КПП Ужгород. За його словами, керівники митниці навмисно встановили сканер для перевірки автомобілів у місці, яке не дозволяє проводити контроль транспортних засобів.

Крім того, гроші, виділені європейськими партнерами на облаштування нового пункту переходу, були «наполовину вкрадені, наполовину загублені». Про це Нефьодов написав у своєму Facebook, повідомляє ONLINE.UA.

«На першій фотці – недобудований пункт переходу. Європейці дали кошти, гроші наполовину вкрали, наполовину загубили. На другій – закуплений минулого року і досі незапущений сканер. На третій – отак виглядає виїзд зі сканера. Власне, в’їзд теж такий же. Митниця завбачливо розташувала сканер не на дорозі, аби раптом туди ніхто не заїхав. Треба зривати холм і будувати дорогу. Кажуть, цей пункт пропуску далеко не найгірший...», – пише глава ДМС.

Нефьодов стверджує, що вчора президент запропонував головам Львівської, Волинської, Чернівецької та Закарпатської митниць писати заяви «за власним бажанням».

«Чіткої відповіді на пропозицію я не почув. Щось мені підказує, що, незважаючи на низькі зарплати, на які всі скаржаться, це все справжні патріоти митниці і будуть триматись до останнього!», – додає чиновник.

Нагадаємо, що керівником Державної митної служби України Максим Нефьодов – заступник міністра економічного розвитку та торгівлі, став два тижні тому, вигравши урядовий конкурс на заміщення вакантної посади.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?