У Зеленського хочуть винагороджувати людей за викриття корупціонера
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського хочуть винагороджувати людей за викриття корупціонера

У Зеленського хочуть винагороджувати людей за викриття корупціонера
Джерело:  interfax.com.ua

Офіс президента України заявив, що пропонуватиме запровадити законопроекти про винагороду для осіб, що проінформували про факти корупції. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.

За словами заступника керівника ОП Руслана Рябошапки, розмір згаданої премії може сягати 10% від суми потенційних збитків або ж безпосередньо хабаря. Посадовець провів зустріч з представниками громадських організацій та партнерів України на міжнародному рівні у галузі антикорупційної боротьби.

Він додав, що викривачі корупціонерів отримають від держави захист, конфіденційність у разі повідомлення про корупцію, а також обов'язкове притягнення до відповідальності усіх порушників.

Наголошується - усі необхідні для формування такого порядку законопроекти будуть внесені президентом Володимиром Зеленським у статусі невідкладних до Верховної Ради.

Як повідомляв ONLINE.UA, військова прокуратура розкритикувала заяву Рябошапки щодо можливого скорочення відповідних структур. Головний військовий прокурор Анатолій Матіос пояснює оголошені плани команди Зеленського поганою обізнаністю щодо діяльності установ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?