У Зеленського натякнули, чи буде відкрито продаж землі
Категорія
Україна
Дата публікації

У Зеленського натякнули, чи буде відкрито продаж землі

У Зеленського натякнули, чи буде відкрито продаж землі
Джерело:  LB.ua

Глава партії «Слуга народу» та, можливо, майбутній спікер Верховної Ради Дмитро Разумков розповів, що в команді президента відмовилися від ідеї формування коаліції за участю партії «Голос». Відповідно, уряд буде створено виключно з представників однієї політичної сили. Про це Разумков розповів у Трускавці, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на LB.ua.

«Ми повинні пройти цей шлях самостійно», – стверджує політик.

Разумков відмовився коментувати кандидатуру майбутнього керівника уряду. На запитання, чи стане прем’єр-міністром Владислав Рашкован, як це стверджують журналісти, голова партії «Слуга народу» не дав негативної відповіді, але й не підтвердив цього.

У форматі розмови off-records один з неназваних керівників партії «Слуга народу» окреслив найближчі плани майбутньої парламентської більшості.

«Сформувати уряд і почати приймати закони. У наших планах – забезпечення зростання ВВП мінімум 7% за винятком, скажімо, 2020 року. Яким чином? Запустимо ринок землі, приватизацію та залучення інвесторів. План є. Головне – зліпити команду. Ну, ось ліпимо», – розповів новообраний депутат.

За останньою інформацією, у Зеленського відмовилися від ідеї провести перше засідання нової Верховної Ради 24 серпня. Швидше за все, воно відбудеться у встановлений регламентом термін – на початку вересня.

Нагадаємо, що нещодавно Дмитро Разумков розповів про можливі форми покарання за прогули у новій Верховній Раді.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?