У Зеленського назвали єдиний спосіб змусити Путіна піти з Донбасу і Криму
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського назвали єдиний спосіб змусити Путіна піти з Донбасу і Криму

У Зеленського назвали єдиний спосіб змусити Путіна піти з Донбасу і Криму
Джерело:  online.ua

Україна може змусити Росію піти з окупованих Донбасу і Криму. Але для цього їй потрібна допомога США і Європи.

Джерело: заява глави української делегації в ТКГ Леоніда Кравчука в ефірі Україна 24.

Перший президент України пояснив, що Росія як і раніше не хоче миру на Донбасі, і з цього потрібно виходити в подальших переговорах з командою російського глави Володимира Путіна. Але Кравчук переконаний, що змусити Путіна закінчити війну і піти з української землі можливо спільними зусиллями.

Як змусити Путіна піти з Донбасу і Криму - позиція Кравчука

Глава української делегації в ТКГ вважає, що Путін хоче підпорядкувати собі Україну або зруйнувати нашу країну. Зупинити його, на думку Кравчука, може тільки міжнародне співтовариство.

"Вплинути на Росію може тільки світова спільнота. На моє глибоке переконання, я вірю, що це буде зроблено, тому що Європа нарешті зрозуміла, з ким вона має справу. Думаю, спільними зусиллями ми змусимо Росію жити в рамках міжнародного права і піти геть з української землі, але для цього потрібен час і наші активні дії - зміцнювати оборону, об'єднувати суспільство. Ми повинні продемонструвати єдність, коли мова йде про життя народу, про наші території, суверенітет, незалежність. Я думаю, що з часом так і буде ", - пояснив Кравчук.

Він також згадав, що українська влада вже заручилися потужною підтримкою американського президента Джо Байдена, який запевнив, що Україна не залишиться один на один з Росією і що США будуть захищати її суверенітет і територіальну цілісність.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?