У Зеленського назвали головного кандидата у прем'єри - що відомо
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського назвали головного кандидата у прем'єри - що відомо

У Зеленського назвали головного кандидата у прем'єри - що відомо
Джерело:  УНН

Народний депутат Денис Монастирський від "Слугу народу" заявив, що наразі віцепрем'єр-міністр Денис Шмигаль — єдиний кандидат у прем'єри, якого обговорюють у фракції. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "УНН".

За словами законотворця, у вівторок, 3 березня, нардепи зберуться для обговорення поточних питань. Одним з головних стане кадровий склад уряду.

"Найбільше часу займе, певно, саме це обговорення. По багатьом міністрам завтра буде стояти питання. Насправді, по кандидатурам – хто саме точно піде, сказати зараз дуже тяжко, тому що по багатьом кандидатурам накопичилось багато негативу, який може реалізуватись у відставку", - зазначив Монастирський.

Він пояснив, що є лише два посадовці, імена яких не обговорюють у контексті можливої відставки — міністр внутрішніх справ Арсен Аваков та згаданий Денис Шмигаль.

"По абсолютно всім іншим міністрам йде розмова, тривають обговорення про те, як все має відбуватись. Я думаю, завтра на фракції буде прийнято фінальне рішення, як ми рухаємось і хто буде змінений безпосередньо в уряді", - додав нардеп.

Монастирський резюмував, Шмигаль — наразі єдиний кандидат у прем'єри на рівні народних депутатів фракції.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно прем'єр-міністр Олексій Гончарук заявив, що не писав жодних заяв про відставку. Напередодні також спікер парламенту Дмитро Разумков підтвердив відсутність таких документів у Раді.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?