У Зеленського назвали Україну цікавою для інвестицій Ілона Маска
Категорія
Технології
Дата публікації

У Зеленського назвали Україну цікавою для інвестицій Ілона Маска

У Зеленського назвали Україну цікавою для інвестицій Ілона Маска
Джерело:  online.ua

В Офісі президента оголосили, що Україна може стати привабливою для інвестування канадсько-американського бізнесмена Ілона Маска. Перш за все співзасновника SpaceX і Tesla можуть зацікавити потужності для видобування літію. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.

За словами заступника керівника ОПУ Ігоря Жовкви, українська влада вважає абсолютно реальним відкриття бізнес-підприємств Маска.

"А чому ні? Ми з вами, до речі, можемо багато говорити про те, чому Ілону Маску могла б бути цікава Україна. Я назву тільки одну тему — літій. Далі не треба продовжувати? У нас є поклади літію, у нас є можливості, як цей літій виробляти й постачати. Батареї з чого виробляються?" - наголосив посадовець.

Нагадаємо, нещодавно Ілон Маск привітав користувачів Twitter у день народження космічного та авіаційного конструктора Сергія Корольова. Він буквально назвав його одним з найкращих та нагадав, що спілкувався напередодні з його родиною.

На такий твіт миттєво відреагувала пресслужба президента Зеленського.

"Сьогодні (12 січня) день народження великого українського вченого, ракетного інженера та конструктора космічних кораблів — Сергія Корольова. Дійсно, він був одним із найкращих. Я хотів би запросити його давнього шанувальника Ілона Маска в Україну, щоб побачити Музей космонавтики імені Сергія Корольова", - повідомили у Зеленського і тегнули бізнесмена.

Як повідомляв ONLINE.UA, американський підприємець і інженер Ілон Маск, який кілька днів тому став найбагатшою людиною на планеті, заявив про готовність розпродати все своє майно. На цей крок мільярдер зважився заради колонізації Марса. За словами Маска, він хоче, щоб людство стало космічною цивілізацією і многопланетним видом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?