У Зеленського неочікувано попросили звільнити Кличко
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського неочікувано попросили звільнити Кличко

У Зеленського неочікувано попросили звільнити Кличко
Джерело:  24 канал

Очільник Офісу Президента України Андрій Богдан звернувся до Кабінету Міністрів України з проханням звільнити голову КМДА Києва Віталія Кличка, передає ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

Відомо, що Богдан скерував листа з відповідним зверненням до уряду, адресованого міністру Кабінету Міністрів Олександру Саєнку.

"Конституція України передбачає, що голови місцевих державних адміністрацій призначає на посаду і звільняє з неї президент України за поданням Кабміну.А от закон "Про місцеві державні адміністрації" каже, що такі посадовці працюють доти, доки новообраний президент не призначить нових.Зважаючи на це, Офіс Президент просить Кабмін внести подання "щодо звільнення Кличка Віталія Володимировича з посади голови Київської міської державної адміністрації", - зазначається у листі.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Національне антикорупційне бюро розпочало кримінальне провадження через ймовірну розтрату грошей або зловживання службовим становищем під час будівництва сумнозвісного "мосту Кличка" в Києві.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Державне бюро розслідувань (ДБР) викликало на допит міського голову Києва Віталія Кличка. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?