У Зеленського неочікувано висунули жорсткий ультиматум Путіну
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського неочікувано висунули жорсткий ультиматум Путіну

У Зеленського неочікувано висунули жорсткий ультиматум Путіну
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський може зустрітися з очільником Кремля Володимиром Путіним лише в разі деокупації Росією півострова. Цей безкомпромісний ультиматум озвучив глава Міністерства закордонних справ України Дмитро Кулеба під час традиційного брифінгу, відповідаючи на запитання про чутки щодо можливої зустрічі на адмінкордоні. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на сайт МЗС України.

"Зустріч Зеленського і Путіна в Криму можлива, але лише за однієї умови: що вона відбудеться на церемонії підняття у Криму українського прапора і зняття російського. Поки цього немає, будь-яка їхня зустріч чи то у Криму, чи то на адмінкордоні Херсонської області – нонсенс", - наголосив український дипломат.

Що важливо розуміти, що нещодавно очільник Меджлісу кримськотатарського народу і народний депутат Мустафа Джемілєв звернувся до команди Володимира Зеленського із закликом якомога швидше створити майданчик для переговорів щодо окупованого Криму, так як на українському півострові російські силовики продовжують затримувати і катувати невинних кримчан, незгодних з політикою Кремлі, і за всім цим стоїть особисто президент Росії Володимир Путін. За словами політика, український лідер Володимир Зеленський і його команда знизили активність з питання деокупації Криму. Джемілєв вимагає усі переговори з Росією починати з питання відновлення територіальної цілісності України не тільки на Донбасі, але і в Криму.

Варто звернути увагу на те, що раніше президент Володимир Зеленський терміново звернувся до усіх українських громадян — він підкреслив, що не підтримує ідею відновлення водопостачання з материкової України до окупованого Росією Криму. Про позицію українського лідера розповів народний обранець від політичної сили "Слуга народу" Богдан Яременко.

"Я проти, – так лаконічно відповів президент Зеленський", — наголосив народний обранець.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Володимир Путін виступив з черговою скандальною заявою  про Україну та Крим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?