У Зеленського озвучили «однозначну позицію» щодо подачі води в Крим
Категорія
Україна
Дата публікації

У Зеленського озвучили «однозначну позицію» щодо подачі води в Крим

У Зеленського озвучили «однозначну позицію» щодо подачі води в Крим
Джерело:  Сьогодні

Україна не збирається міняти позицію щодо питання постачання води до анексованого Криму. Як вважає постійний представник президента в АР Крим Антон Кориневич, треба використовувати наявні механізми тиску на державу-окупанта. Про це чиновник заявив в інтерв’ю газеті « Сегодня », повідомляє ONLINE.UA.

«Мені здається, що це недоречно. Позиція щодо непостачання води Північно-Кримським каналом у Крим є правильною і вірною. Україна повинна застосовувати механізми, які має, для тиску на державу-окупанта.

Для Росії це питання, безумовно, є важливим, адже це, власне кажучи, господарська діяльність на території Криму. Але я не думаю, що найближчим часом ми отримаємо якісь зміни в цьому підході. Ми не можемо говорити про подачу води Північно-Кримським каналом. Я вважаю, що це однозначна позиція», – зазначив Кориневич.

Представник президента підкреслив, що таку ж саму позицію займають і в Офісі глави держави. Це стосується не тільки відновлення водопостачання, але й поставок електроенергії до Криму з материкової України.

Антон Кориневич став представником президента у АРК лише місяць тому – 25 червня. До цього він був доцентом Інституту міжнародних відносин.

Нагадаємо, що останніми днями у Росії почати активно натякати на бажання відновити авіасполучення з Україною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?