У Зеленського планують важливі переговори - деталі
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського планують важливі переговори - деталі

У Зеленського планують важливі переговори - деталі

Президент України Володимир Зеленський у четвер, 22 серпня, вийде на зв'язок з очільником Європейської Ради Дональдом Туском. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Європейську правду".

За інформацією дипломатичного джерела, розмова відбудеться з нагоди саміту G7, який запланований у місті Біарріц, Франція. Темою обговорення стане той факт, що Україну обміркуєть на вказаному заході.

"Розмова планується, має відбутись сьогодні (у четвер)", - підкреслив інформатор.

Слід нагадати, що лідери країн "Великої сімки" зберуться у Франції для обговорення поточної ситуації в Україні та можливого повернення Росії у формат. Проте останній сценарій не дуже добре оцінили лідери ведучих країн Європи.

Як повідомляв ONLINE.UA, країни Євросоюзу обурилися через інформацію про можливе повернення Росії у G7. Перш за все лідери Британії, Німеччини та Франції вказують на неприпустиму агресивну зовнішню політику Кремля. Особисто наголошується на українській ситуації та інциденті в Солсбері, де російські агенти намагалися отруїти екс-розвідника ГРУ за допомогою небезпечної зброї під назвою "Новічок".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?