У Зеленського планують змінити критерії нарахування субсидій: деталі
Категорія
Україна
Дата публікації

У Зеленського планують змінити критерії нарахування субсидій: деталі

У Зеленського планують змінити критерії нарахування субсидій: деталі
Джерело:  online.ua

Представник президента в уряді Андрій Герус заявив, що Кабінет міністрів має змінити критерії визначення субсидіантів, щоб незахищені верстви населення могли отримувати субсидії. Про це він повідомив в ефірі одного з українських телеканалів, передає ONLINE.UA.

Чиновник наголосив, що після зміни критеріїв у 2018 році кількість субсидіантів скоротилась майже вдвічі - з 7 мільйонів до 3,6 млн.

Герус зазначив, що пенсіонери старшого віку, котрі проживають у сільській місцевості або районних центрах, з пенсією менше 2 тисяч гривень, у яких прописані онуки, які з ними не проживають, втратили право на отримання субсидії.

"Деякі пенсіонери, які мають прописаних онуків, у минулому році і в цьому не отримували субсидії. Ми хочемо це змінити і уточнити цей критерій, щоб держава їм допомагала", - сказав Герус.

За його підрахунками, це близько мільйона сімей.

Як повідомляв ONLINE.UA, Андрій Герус заявив перед засіданням Кабміну, що на переговорах з Міжнародним валютним фондом  Україна підніме питання  про пом’якшення вимог щодо тарифів на газ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?