У Зеленського погрожують "слугам" виключенням з фракції через законопроєкт про референдум
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського погрожують "слугам" виключенням з фракції через законопроєкт про референдум

У Зеленського погрожують "слугам" виключенням з фракції через законопроєкт про референдум
Джерело:  online.ua

Член команди українського лідера Володимира Зеленського, Давид Арахамія, почав погрожувати народним обранцям від "Слуги народу" виключенням з фракції, якщо вони не підтримають у другому читанні законопроєкт про референдум. Відповідне повідомлення українського політика нещодавно з'явилося у внутрішньофракційному чаті. Окрім того, варто зазначити, що цю інформацію вже підтвердила заступниця голови фракції Євгенія Кравчук. За її словами, очільник фракції справді попередив нардепів щодо голосування за президентський законопроєкт про народовладдя. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

Політикиня звернула увагу українських громадян на те, що "слуги народу" саме з цими обіцянками йшли на вибори, тому це нормально, що вони мають голосувати за цей законопроєкт.

В мережі опублікували скриншот повідомлення Давида Арахамії у внутрішньофракційному чаті. Він наголосив, що звертається до групи депутатів, які отримали 26 січня команду не голосувати за програмну обіцянка Володимира Зеленського щодо закону про референдум.

"Друзі, повідомляю групу, яка сьогодні отримала команду не голосувати за програмну обіцянка Президент щодо закону про референдум. Це водорозділ. Щодо всіх, хто не голосуватиме, буде поставлено питання про виключення з фракції "Слуга народу". Все інше – офіційно", – йдеться в повідомленні Давида Арахамії.

Як уже згадувалося раніше, президентський законопроєкт про всеукраїнський референдум Рада ухвалила у першому читанні у червні 2020 року. Що важливо розуміти, проєкт закону передбачає 4 види всеукраїнського референдуму, однак розглядати на референдумі можна буде лише одне питання. У документі йдеться про те, що не можуть виноситися на референдум питання податків, бюджету та амністії. Окрім того, вказано, що всеукраїнський референдум не може проводитися у разі введення в Україні або в окремих її місцевостях воєнного чи надзвичайного стану.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Володимир Зеленський закликав парламент схвалити його законопроєкт про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України у 2021 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?