У Зеленського пояснили, хто забере всі міністерські крісла
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського пояснили, хто забере всі міністерські крісла

У Зеленського пояснили, хто забере всі міністерські крісла
Джерело:  daily.rbc.ua

Представник президента в Кабінеті міністрів Андрій Герус заявляє, що коаліція в новому парламенті вже є, і що вона забере все міністерські крісла. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РБК-Україна".

"Коаліція вже є, монобільшість... Коаліція забере всі міністерські крісла, немає такого, щоб опозиція була в уряді. У парламенті, думаю, деякі комітети віддадуть опозиції, щоб ні у кого не було сумнівів у демократичності нової влади, які саме, поки не знаю", - заявив він.

 Окрім того, Герус прокоментував можливу коаліцію з "Голосом":

"Це ж залежить і від" Голосу ", від їх позиції і політичних побажань. Побачимо".

Нагадаємо, 22 липня керівник партії "Слуга народу" Дмитро Разумков заявив, що формування коаліції у Верховній Раді буде залежати від того, які будуть кінцеві результати підрахунку голосів, але, ймовірно, політсилі і не доведеться об'єднуватися з іншими партіями. За підсумками опрацювання 100% протоколів голосування, до ВР проходить 254 нардепи від "Слуги народу".

Як повідомляв ONLINE.UA, представник президента в Кабінеті міністрів Андрій Герус розповів, що  новий уряд розпочне свою роботу  після парламентських виборів, коли його буде сформовано новим складом депутатів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?