У Зеленського пояснили, як Аваков зберіг роботу в МВС
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського пояснили, як Аваков зберіг роботу в МВС

У Зеленського пояснили, як Аваков зберіг роботу в МВС
Джерело:  24 канал

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков входить до тих представників Кабміну, які залишаться на посаді після перезавантаження. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

За словами голови партії "Слуга народу" та заступника лідера однойменної фракції Олександра Корнієнка, рішення ухвалили завдяки досвіду Авакова у правоохоронній системі.

На його думку, очільник МВС достатньо довго обіймає посаду та, відповідно, "добре розбирається у цій сфері". Утім, це рішення відзначено плюсами й мінусами. Останні перш за все стосуються реформи правоохоронних структур.

"Мінус у тому, що накопичується негативний рейтинг через те, що реформу все-таки треба було довести до кінця. Десь через якісь політичні атаки конкурентів", - зазначив Корнієнко.

Також він додав — без нарікань працюють ДСНС та прикордонники.

У Кабміні вже незабаром відбудуться значні кадрові зміни. Передбачається, що відставка торкнеться прем'єр-міністра Олексія Гончарука та переважної більшості міністрів. Парламент розгляне це питання на позачерговому засіданні 4 березня.

Як повідомляв ONLINE.UA, пресслужба Верховної Ради України вже оприлюднила постанову про звільнення прем’єр-міністра Гончарука. Документ отримав номер 3158. Його внесли народні депутати, які входять у Комітет з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку й містобудування.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?