У Зеленського прокоментували чутки про відставку Венедіктової
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського прокоментували чутки про відставку Венедіктової

У Зеленського прокоментували чутки про відставку Венедіктової
Джерело:  online.ua

Ні для кого не секрет, що народні обранці у лютому 2021 року намагались зібрати голоси за відставку очільниці Офісу генерального прокурора Ірини Венедіктової. У "Слузі народу" відповіли, чи планують нардепи й надалі добиватися відставки керівниці ОГП.

Джерело: "24 канал"

За словами заступниці фракції "Слуги народу" Євгенії Кравчук, наразі в нашій країні немає недоторканих міністрів чи посадових осіб.

Депутатка також нагадала про те, що український лідер Володимир Зеленський дав очільниці Офісу генпрокурора Ірині Венедіктовій один рік, за який вона мала показати результати своєї роботи, проте цю посаду вона обіймає з 17 березня 2020 року.

"Щодо (звільнення – 24 ред.) Венедіктової, я думаю, що це чутки в кубі. Десь із телеграм-каналів", - стверджує політикиня.

Євгенія Кравчук також наголосила, що результат роботи Венедіктової не можна ігнорувати, адже вони справді є.

"Як мінімум, ми не спостерігаємо Віктора Медведчука на трибуні Верховної Ради і в ефірах його пропагандистських каналів", – підкреслила депутатка.

Ба більше, ОГП навіть вдалося "зрушити" справи щодо Революції Гідності. На переконання народної обраниці, це не на 100% ідеальною виконана робота, однак "вона рухається".

Чутки про звільнення міністра Малюськи

Оркім того, "слуга народу" також прокоментувала роботу міністра юстиції Дениса Малюська. Питання про його відставку доволі часто обговорюють в уряді.

"Щодо Малюськи – я його роботу оцінюю, як добру. Я задоволена, як він готує законопроєкти", - каже політикиня.

За її словами, галава Мін'юсту "дуже екстравагантний" у своїх висловленнях у фейсбуці, що привертає увагу до його діяльності, проте свою роботу міністр виконує старанно.

Як уже згадувалося раніше, ще 13 липня Давид Арахамія офіційно повідомив, що звільняти Дениса Малюська з посади не планують.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?