У Зеленського розказали, коли покажуть команду і план
Категорія
Україна
Дата публікації

У Зеленського розказали, коли покажуть команду і план

У Зеленського розказали, коли покажуть команду і план
Джерело:  online.ua

Кандидат у президенти і шоумен Володимир Зеленський ще до другого туру представить виборцям свою команду та план дій на перші 100 днів. Проте конкретні дати поки не називаються. Про це повідомив його радник Руслан Рябошапка, передає ONLINE.UA.

"Якщо у людей є потреба, а ця потреба, звісно, є, – знати, яка є програма і конкретний план дій у Володимира Зеленського, у його команди, хто є ті люди, які будуть втілювати цей план дій, то, звісно, ця інформація у людей буде. І вона буде ще до другого туру", – заявив він.

Команда шоумена точної дати поки не називає.

"Конкретної дати зараз немає. Про це скаже вже сам Володимир Зеленський. Єдиний мій меседж: це буде зроблено завчасно, до самого голосування", -  пояснив він.

Варто зазначити, щорух "Чесно" закликає кандидата в президенти України Володимира Зеленського оприлюднити декларацію про доходи за 2018 рік.

"Команда руху "Чесно" обізнана із нормами антикорупційного законодавства, яке наразі не вимагає від вас оприлюднення декларації за 2018 рік, оскільки ви не є посадовцем. Однак ми переконані, що оприлюднення такої інформації вкаже на вашу готовність до прозорості та підзвітності перед українським суспільством", – кажуть активісти.

Як повідомляв ONLINE.UA, 5 квітня український шоумен та кандидат у президенти Володимир Зеленський здав аналізи крові на вміст алкоголю та наркотичних речовин.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?