У Зеленського розкрили показник смертності від коронавірусу в Україні - неочікувані підсумки
Категорія
Україна
Дата публікації

У Зеленського розкрили показник смертності від коронавірусу в Україні - неочікувані підсумки

У Зеленського розкрили показник смертності від коронавірусу в Україні - неочікувані підсумки
Джерело:  online.ua

В Офісі президента України оголосили, що смертність від коронавірусу COVID-19 становить серед українців 2,7%. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу установи.

Відповідні дані оголосив міністр охорони здоров'я Максим Степанов — під час наради за участю президента Володимира Зеленського.

Зазначається, що цей показник менший за світовий. Водночас на нараді наголосили - Україна ще не досягла піку епідемії коронавірусу. Попереду очікуються великодні вихідні.

Зеленський закликав населення не ризикувати та не влаштовувати "шашлики" навіть у гарну погоду.

Нагадаємо, станом на ранок 17 квітня у країні підтвердили 4 662 випадки COVID-19. Водночас 246 українців одужали, а ще 125 - померли.

Загалом у світі виявили вже понад 2,1 мільйона інфікованих коронавірусом осіб. "Лідером" залишаються Сполучені Штати.

Поширення COVID-19 почалося з китайського Уханя. Влада країни заблокувала на карантин усю провінцію Хубей, закрила кордони й тимчасово припинила усе пасажирське сполучення між містами. Жорсткі обмеження почали послабляти лише у квітні.

Іншими осередками епідемії стали Сполучені Штати, Італія, Іспанія, Південна Корея, Іран та кілька інших країн.

Як повідомляв ONLINE.UA, тестування на новий коронавірус COVID-19 в Україні — безкоштовне, стверджує міністр охорони здоров’я Максим Степанов. За його словами, йдеться про експрес-тест і дослідження на полімеразну ланцюгову реакцію. Ці заходи забезпечує влада.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?