У Зеленського розкрили справжню мету поїздки "слуг" на Донбас
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського розкрили справжню мету поїздки "слуг" на Донбас

У Зеленського розкрили справжню мету поїздки "слуг" на Донбас
Джерело:  УНН

Президентська парламентська фракція "Слуга народу" спрямувала спеціальну делегацію на Донбас у середу, 21 жовтня. Народна депутатка Мар'яна Безугла з відповідного парламентарського об'єднання назвала головну мету такого відрядження. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНН.

За словами заступниці голови Комітету, голови підкомітету запровадження цінностей і стандартів НАТО, міжнародного військового співробітництва та миротворчості Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки, йдеться перш за все про комунікацію з військовослужбовцями й бесіда з жителями прифронтових районів.

"Якщо оцінювати готовність колективу (відвідати передову - ONLINE.UA) — то вона висока. Мається на увазі, що не є принциповою самоціллю, чи це ближче до передової, чи далі від передової. Тут більше вивчення загалом ситуації, обстановки, саме комунікаційне ознайомлення", - пояснила Безугла.

Нардепка звернула увагу на дотримання у зоні бойових дій нового режиму тиші, який ввели з опівночі 27 липня.

"Ми їдемо і в ті місця, які є в тому числі поруч з лінією розмежування. Але це не є самоціллю. Ціль — це вивчення ситуації комплексно, в комунікації з військовими та місцевими жителями, які як раз страждають від того, що відбувається на Донбасі, від війни", - додала вона.

Нагадаємо, про масштабну поїздку "слуг народу" оголосили напередодні на найвищому рівні.

Як повідомляв ONLINE.UA, вранці 21 жовтня майже сотня народних обранців із президентської політичної сили "Слуга народу" терміново вирушили з робочою поїздкою на Донбас. За попередніми даними, вона триватиме впродовж двох днів. Не можна не згадати про те, що ще 20 жовтня український лідер Володимир Зеленський приголомшив неочікуваною заявою про Донбас — глава держави наголосив, що на Донбасі 86-день триває режим припинення вогню.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?