У Зеленського розповіли, де президент не змінюватиме курс України
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського розповіли, де президент не змінюватиме курс України

У Зеленського розповіли, де президент не змінюватиме курс України
Джерело:  Hromadske

Радник Зеленського з питань безпеки та оборони Іван Апаршин заявив, що майбутній президент не планує змінювати курс України щодо питань вступу до НАТО та війни з Росією. Окрім того, він хоче, щоб українська армія була професійною, в ній не було корупції та Україна мала нову сучасну систему територіальної оборони.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Громадське.

Радник політика наголосив, що команда новообраного очільника держави не змінюватиме курс України щодо вступу до НАТО, щоправда вони ще не обговорювали терміни, та не змінюватиме стосунку до війни з Росією, бо "це ж війна".

"Ми не змінюємо курс щодо того, що українська армія має бути професійною. Ми не змінюємо курс про те, що вона має бути підсиленою постійно діючим резервом. І ми не змінюємо курс на те, що має бути нова сучасна система територіальної оборони. Ми не змінюємо курс, що корупція в армії є неприпустимою", - сказав Апаршин.

Щодо того, чи очолить він Міністерство оборони, коли обраний президент повноцінно отримає повноваження, Апаршин зазначив, що наразі ні Володимир Зеленський, ні ніхто з його команди не пропонували йому жодних посад".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше заява представника команди Зеленського Святослава Юраша про намір нового президента продовжити курс в НАТО та ЕС викликала неабиякий резонанс в Росії. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?