У Зеленського розповіли, хто може очолити Міносвіти та МОЗ
Категорія
Україна
Дата публікації

У Зеленського розповіли, хто може очолити Міносвіти та МОЗ

У Зеленського розповіли, хто може очолити Міносвіти та МОЗ
Джерело:  LB.ua

Засновник мережі медичних клінік «Борис» Михайло Радуцький може очолити Міністерство охорони здоров’я замість Уляни Супрун. Серед можливих наступників Лілії Гриневич на посаді міністра освіти найчастіше згадується ім’я Сергія Бабака. Про це заявив глава штабу партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на LB.ua.

За словами Корнієнка, у Радуцького «точно є своє бачення, як краще реформувати сферу охорони здоров'я». Він, як і Бабак, нещодавно був обраний народним депутатом за списком «Слуги народу». Однак якщо їхні кандидатури будуть затверджені, Радуцькому та Бабаку доведеться розпрощатися з депутатськими мандатами.

Ім’я директора мережі клінік «Борис» добре відоме у Києві. У 2014 році він займав посаду заступника голови Київської міської державної адміністрації.

Експерт Сергій Бабак, якому прогнозують крісло міністра освіти, кілька місяців тому став відомим на всю країну через помилкове висловлювання про те, що «для виплати українським вчителям зарплати в 4000 доларів на місяць достатньо 200 млн доларів на рік».

Глава штабу партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко також повідомив, що посада другого віце-спікера, скоріше за все, буде запропонована представнику партії «Голос».

Нагадаємо, що вчора посол США розкрив цікаві деталі про телефонну розмову Зеленського і Трампа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?