У Зеленського розповіли про "смотрящих" за держреєстром від криміналу
Категорія
Україна
Дата публікації

У Зеленського розповіли про "смотрящих" за держреєстром від криміналу

У Зеленського розповіли про "смотрящих" за держреєстром від криміналу

Радник президента Володимира Зеленського Михайло Федоров стверджує, що у кожного державного реєстру є свій "смотрящий" від криміналу, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Ліга.net".

"За кожним реєстром є "смотрящий" від якихось кримінальних угруповань. Чому багато хто не міг нічого зробити? Тому що, якщо ти хочеш щось змінити в реєстрі, тобі потрібно їхати до "смотрящого", домовлятися з ним, він дає в Мін'юст або ще кудись завдання, щоб тобі дозволили працювати з цим реєстром", - заявив Федоров.

 Радник Зеленського переконаний, що "смотрящих" позбудуться після зміни влади. Він наголосив, що зараз команда президента готує міжнародний аудит всіх держреєстрів.

"У нас постійно йдуть технічні зустрічі. Ми розуміємо, що у нас не все так солодко. Тому ми хочемо зробити міжнародний аудит усіх реєстрів, щоб зрозуміти, де що знаходиться, скільки їх, у чиїй власності знаходяться, під яким столом вони прибиті цвяхами", - повідомив Федоров.

 Чиновник зазначив, що вже є попередні домовленості з організаціями, які будували подібні реєстри в Естонії і Литві і є донорські гроші.

Як повідомляв ONLINE.UA, команда українського лідера Володимира Зеленського працює над проектом, який дозволить українцям голосувати онлайн на виборах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?