У Зеленського розповіли про важливі закордонні переговори
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського розповіли про важливі закордонні переговори

У Зеленського розповіли про важливі закордонні переговори
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський провів в Омані переговори з очільником Державного генерального резервного фонду султанату Абдулсаламом аль-Муршиді. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на президентську пресслужбу.

За офіційними даними, темою бесіди стала торговельно-економічна співпраця між країнами. Відзначалося, що потенціал цих стосунків не використовується на повну потужність.

"Володимир Зеленський наголосив на тому, що сьогодні Україна пропонує значні можливості для інвестування. Глава держави поінформував про умови та переваги ведення бізнесу в Україні для іноземних інвесторів, створення в нашій державі сприятливого ділового середовища, найпривабливіші сфери для інвестицій і закликав оманських партнерів взяти участь у проведенні великої приватизації в Україні", - додали в Офісі президента.

Представники Омана, у свою чергу, стверджують, що зацікавлені в інвестиціях у закордонні проєкти. Вони погодилися відвідати Україну на пряме запрошення Зеленського, щоб ознайомитися з місцевим "кліматом".

Як повідомляв ONLINE.UA, президент України прилетів в Оман одразу після відпочинку у Буковелі. За даними ОПУ, там він проводить низку зустріч на вищому рівні. Так, 5 січня Зеленський брав участь у переговорах із міністром закордонних справ держави.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?