Зеленський в Омані провів важливу зустріч: опубліковано фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський в Омані провів важливу зустріч: опубліковано фото

Зеленський в Омані провів важливу зустріч: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

Під час поїздки в Оман український президент Володимир Зеленський провів важливу зустріч з міністром закордонних справ цієї країни Юсуфом бін Аляві бін Абдалой. Під час переговорів він підняв питання прямих інвестицій, в яких зацікавлена Україна. Фото Зеленського з главою МЗС Оману опублікувала прес-служба українського лідера, передає ONLINE.UA.

У повідомленні Офісу президента зазначено, що Зеленський і Юсуф бін Аляві бін Абдала обговорили зміцнення відносин між країнами, зокрема зробили акценти на нарощуванні торговельно-економічного співробітництва. Вони відзначили зростання товарообігу між країнами, який у минулому році збільшився на 10% і досяг 80 мільйонів доларів.

"Зеленський зазначив, що Україна зацікавлена в прямих інвестиціях з Оману, зазначивши такі перспективні галузі, як енергетика і важка промисловість, будівництво, сільське господарство, інформаційні технології та інновації, розвиток інфраструктури, медицина, туризм", - розкрили деталі переговорів в ОП.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Зеленський раптово перервав відпочинок на Прикарпатті і полетів з сім'єю в Оман. У ЗМІ з'явилася інформація, що український лідер полетів відпочивати на елітний курорт, де розмістився в шикарному п'ятизірковому готелі.

Як повідомляв ONLINE.UA, в прес-службі президента відреагували на чутки про сімейну поїздку Зеленського в Оман. В ОП підтвердили, що український глава полетів в арабську країну, але не для відпочинку, а з робочим візитом. Причому політ в Оман Зеленський оплатив за свій рахунок.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?